![]() |
| Ja luonnonvalosta kans kuva (: |
n.65g valkosuklaata (itselläni oli jämät pandan valkosuklaasta jäljellä, joten hyödynsin ne)
n.140g tummaasuklaata (itse käytin maraboun tummaa)
- Käytä siis yhteensä 200g haluamaasi suklaata
½ purkkia toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
1½ rkl voita
n.2dl suolapähkinöitä
(HUOM. voit tehä nämä myös kaksinkertaisella taikinalla, mutta itse tein puolella purkilla kondensoitua maitoa, koska oli jääkaapissa jämä jäljellä. Jos käytät koko purkin pistä suklaata yhteensä 400g.)
- Pistä kattilaan suklaat paloina sekä kondensoitu maito ja hämmennä kunnes suklaa on kokonaan sulanut.
- Kun seos on tasaista lisää joukkoon voi ja hämmennä kunnes se on sulanut joukkoon.
- Anna jäähtyä noin minuutti ja lisää sitten joukkoon pähkinät.(Voit käyttää myös muita pähkinöitä kuin suolapähkinöitä tai laittaa vaikka pieniä vaahtokarkkeja tai mitä ikinä keksitkään laittaa joukkoon)
- Levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja anna kovettua jääkaapissa noin 2h.
- Leikkaa paloiksi ja nauti !
- Säilytä jääkaapissa


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti